Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε και επίσημα την συνεργασία μας με την bhp – motorsport Γερμανίας. Μια από τις καλύτερες εταιρίες βελτίωσης στην Γερμανία και μία από τις ελάχιστες πιστοποιημένες από τον TUV. Ένα από τους ποιο αξιόπιστους οργανισμούς πιστοποιήσεων.

 

Πείτε μας στη σελίδα μας στο Facebook  https://www.facebook.com/carelectronics.gr/ τι αυτοκίνητο έχετε (Κυβικά, άλογα κλπ) , κάντε like και κοινοποίηση τη σελίδα μας και αυτόματα κερδίζετε 30% έκπτωση σε όλα τα προγράμματα από την Bhp – Motorsport.

Μπείτε στο site https://www.bhp-chiptuning.com , επιλέξτε το όχημά σας από το chiptuning configurator και δείτε την διαφορά στις επιδώσεις. Η προσοφρά ισχυει και για επαναπρογραμματισμό DPF-EGR πάντα από την bhp – motorsport.

 

Όλα τα προγράμματα είναι δοκιμασμένα σε δυναμόμετρο και πραγματικές συνθήκες και στα περισσότερα παρέχεται πιστοποίηση TUV εφόσον το επιθυμεί ο ιδιοκτήτης.

Η προσφορά ισχύει στη μικρότερη αναγραφόμενη τιμή, στο επίσιμο site https://www.bhp-chiptuning.com και μόνο για το μήνα Μάιο.

 

https://www.bhp-chiptuning.com/en/

CarElectronics.gr

sell-repair-tune-unlock

Heraklion Crete

2810-210002

  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon