Αντικατάσταση εγκέφαλου κινητήρα και επισκευή BSI σε Citroen Xsara

O εγκέφαλος κινητήρα και η BSI μας ήρθε από συνεργείο εκτός Ηρακλείου. Καταφέραμε και επισκευάσαμε την BSI κανοντάς την πλήρως λειτουργική ενώ ο εγκέφαλος κινητήρα ξεκλειδώθηκε και ετοιμάστηκε για τοποθέτηση στο όχημα. 

Επισκευή ECU Mercedes A Class W169

Ο εγκέφαλος μας ήρθε από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη. Παραπονέθηκε πως μετά από επισκευή που έγινε στον εγκέφαλο το αυτοκίνητο του καίει υπερβολικά καύσιμα καθώς και ότι έχει πολλά καυσαέρια. Καταφέραμε και επαναφέραμε την ECU σε εργοστασιακό επίπεδο κάνοντας την πλήρως λειτουργική.

Επισκευή FRM σε Mini cooper

H FRM είναι μια μονάδα (εγκέφαλος) που συναντάμε σε BMW και MINI Cooper. Eίναι μονάδα που ελέγχει λειτουργίες όπως παράθυρα ηλεκτρική οροφή ή Convertible οροφή κλπ. Την συγκεκριμένη μας την έστειλε ένας φύλος από την Αθήνα. Μας ενημέρωσε ότι μετά από πτώση τάσης στο αυτοκίνητο τα παράθυρα σταμάτησαν να λειτουργούν καθώς και η Convertible οροφή. Επισκευάσαμε την FRM και την επαναφέραμε σε εργοστασιακό επίπεδο έτοιμη για τοποθέτηση

Ξεκλείδωμα ecu Golf4 1.6

Λόγο ολικής καταστροφής από νερά αλλά και χαμηλού κόστους (εγκεφάλου) ο εγκέφαλος  αντικαταστάθηκε με άλλον μεταχειρισμένο. Μας έφερε ο πελάτης τον εγκέφαλο και τη διαδικασία ξεκλειδώματος την αναλάβαμε εμείς. 

Αντικατάσταση ECU Peugeot 106

Λόγω καταστροφής της παλιάς Μονάδας από ατύχημα. 

Πρόγραμμα βελτίωσης ChipTuning και EGR OFF σε Mercedes ML 2.2 . +61hp +100Nm torque.

Ένα πολύ δυνατό αυτοκίνητο προγραμματίστηκε από εμάς με τα αποτελέσματα να ξεπερνούν και τις προσδοκίες μας αλλά και να κάνουν έναν οδηγό ποιο ικανοποιημένο.

 Υ.Γ : Είναι επιθυμία του πελάτη να μην ανεβάσουμε φωτογραφίες από το όχημά του.

CarElectronics.gr

sell-repair-tune-unlock

Heraklion Crete

2810-210002

  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon